Την διάλυση του Δήμου Λαυρεωτικής προτείνει ο Σταύρος Ιατρού

Σε συνέντευξη του ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαυρεωτικής Σταύρος Ιατρού στο Tropaio-news, ερωτήθηκε:  Τι γνώμη  έχετε για τον Καλλικράτη; Είστε υπέρ ή κατά;

Ιατρού Σταύρος: Α) Αμφισβητούμε τη συνένωση του 2010 Λαυρίου, Κερατέας και Αγίου Κωνσταντίνου γιατί όχι μόνο αυτή δεν λειτούργησε, αλλά δημιούργησε μύρια προβλήματα ιδίως με τη διόγκωση του τοπικισμού. Η Κερατέα και το Λαύριο πρέπει να γίνουν πάλι αυτόνομοι Δήμοι, όπως το Μαρκόπουλο, το Κορωπί. Με νόμο, όπως μέχρι τώρα έγινε για άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Να και μία φορά που συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Ιατρού. Θα προτείναμε μάλιστα ένα νέο σχέδιο, όπου θα συμπεριελάμβανε στον νέο Δήμο και κάποιες άλλες περιοχές. Μάλιστα θα μπορούσε να ονομαστεί Δήμος Κερατέας – Καλυβίων – Κουβαρά δηλαδή 3Κ (κατά το 3Β). Θα συνένωνε και πολιτικά και πολιτισμικά τις τρεις ενότητες.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.