Τέλος των ετήσιων χερσαίων εκδηλώσεων του ΝΟΣ   

ΝΟΣ5Με την  εκδήλωση της 14/06/2015  ο ΝΟΣ έκλεισε τις χερσαίες  αθλητικές δραστηριότητες  περιόδου  2014-2015  και από 01/07/2015 αρχίζουν οι δραστηριότητες υγρού στίβου με το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» στην κεντρική παραλία της Σαρωνίδας.

ΝΟΣ1 ΝΟΣ2 ΝΟΣ3 ΝΟΣ4Η εκδήλωση άρχισε με παρέλαση των μικρών αθλητών στο Γήπεδο υπό τους ήχους ύμνων Ολυμπιακών αγώνων, καταχειροκροτούμενοι από γονείς, φίλους και προσκεκλημένους.

Ακολούθησαν διάφορα δρώμενα δεξιοτήτων σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο ολοκληρώθηκε με την  απονομή μεταλλίων για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση επιβραβεύοντας την θέλησή τους για όλο και καλλίτερους αγώνες και πρόοδο.

Το ΔΣ του ομίλου εκφράζει την ευχαρίστηση στους προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την απουσία πολλών γονέων, οι οποίοι πρέπει να  συμμετέχουν ενεργά και όχι  να απουσιάζουν,  γεγονός το οποίο απαξιώνει τόσο την προσπάθεια των παιδιών τους , όσο και την κοινωνική συνοχή. Οι καναπέδες δεν είναι καλλίτεροι από το να εγκαταλείπουν τα παιδιά στα γήπεδα χωρίς καμία επαφή με τα Σωματεία.

   Οι παράγοντες του αθλητισμού προσφέρουν εθελοντικά και ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους με κινδύνους και με δικά τους  έξοδα και μέσα για την μεταφορά των αθλητών στους τόπους των αγώνων, δεν θέλουν εύσημα  συμμετοχή και συμπαράσταση χρειάζονται, αυτή είναι η αμοιβή τους.

Τέλος την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

Ο Δήμαρχος κ.Γ.Σωφρόνης,ο Αντιδήμαρχος κ.Σ.Δημητρίου,ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καλυβίων κ.Χ. Τσιγαρίδας μετά της συζύγου του Δημοτικού συμβούλου , ο Κοινοτικός Δημοτικός σύμβουλος κ.Α.Γριζιώτης, η Πρέσβειρα επί τιμή της Αυστραλίας κ.Δέσποινα Δάλμαρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Πανόραμα» κ.Β.Πετρόπουλος και η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ.Α. Καρούμπαλη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.