Συνεχίζεται η καύση απορριμμάτων στη χωματερή της Παλαιάς Φώκαιας

Αμετανόητοι δείχνουν οι υπεύθυνοι για τη διαχείριση του χώρου της χωματερής της Παλαιάς Φώκαιας. Και πάλι χθες (27/2/2015), έκαναν καύση απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει αποπνικτική ατμόσφαιρα σε μεγάλη ακτίνα γύρο από την περιοχή, όπως μας κατήγγειλαν διερχόμενοι οι οποίοι έστειλαν και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. Έχουμε τονίσει επανειλημμένα, ότι μαζί με τα φυτικά υπολείμματα που μεταφέρονται εκεί, καίγονται και άλλα  αντικείμενα  όπως παλαιά έπιπλα και πλαστικά, τα οποία  εκπέμπουν δηλητηριώδεις ρύπους. 

2015-02-26 12.34.04Τα περιθώρια υπομονής εξαντλούνται και προειδοποιούμε, ότι αν δεν σταματήσει αυτό το φαινόμενο άμεσα, τότε θα αναληφθούν και πάλι πρωτοβουλίες αναφοράς στους υπερκείμενους αρμόδιους φορείς και τελικά στη δικαιοσύνη, κατά παντός υπευθύνου. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.