Στην Πολεοδομία η ευθύνη για την απομάκρυνηση του αυθαίρετου κάμπινγκ από τα κόκκινα Αναβύσσου

Μετά τις επανειλημμένες καταγγελίες του Αττικού Παρατηρητή, στην έντυπη και ηλεκτρονική του έκδοση, για την εγκατάσταση αυθαίρετου κάμπινγκ στον λόφο στα Κόκκινα της Αναβύσσου (δείτε εδώ), επιλήφθηκε προσωπικά ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης και ζήτησε από την πολεοδομία, να ελέγξει και να διατάξει την εκδίωξη των αυθαιρετούχων και την απομάκρυνση των κατασκευών που έχουν εγκαταστήσει. 

Κόκκινα5Κόκκινα13Στην ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος, ύστερα από ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Χαρήτου, αναφέρθηκε ότι ο κατειλημμένος χώρος ανήκει στο δημόσιο (από τις απαλλοτριώσεις του 1971), ο οποίος όμως θα επιστραφεί στους ιδιώτες που τον κατείχαν πριν από την απαλλοτρίωση, εφόσον βέβαια και αν επιστραφούν στο δημόσιο τα χρήματα των αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν τότε.

Δείτε στο video την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με το θέμα

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.