Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»

Το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΣΤΕΓΗ της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09), «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ-ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ», με τη συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, πρόκειται να υλοποιήσει πρόγραμμα με τίτλο «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» (απόφαση ένταξης πράξης: 3973/18-04-2017).

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, σε 35 ενήλικα άτομα με νοητική υστέρηση.  Οι υπηρεσίες θα παρέχονται από την Ε.Γ.Ν.Υ.Α. στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις επί της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη στο Λαγονήσι, από εξειδικευμένο προσωπικό, για τρία χρόνια, 5 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες ημερησίως.

Για κάθε ωφελούμενο, βάσει των αναγκών του, δημιουργείται και ακολουθείται εξατομικευμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο οποίο περιλαμβάνεται υποστήριξη από Ψυχίατρο, Ψυχολόγο, Κοινωνική Λειτουργό, Ειδικό Παιδαγωγό, Γυμναστή και Φυσικοθεραπευτή.

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 2291072160, 2291070522 από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00-15:00 (κ. Χατζησταύρου Καλλιόπη).

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι η 20ή Μαΐου 2017.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.