Πρωτοφανείς καταγγελίες για όργια και εκβιασμούς σε «μοναστήρι» της Κερατέας!

Παρουσιάζεται ως… άγιος και ζητά από τους «μαθητές» του να κοιμούνται μαζί του, να του κάνουν μασάζ και ασελγεί επάνω τους!

Ο λόγος για έναν 56χρονο άνδρα ο οποίος δηλώνει κτήτορας «μονής» αλλά και «μητροπολίτης» και άλλα γραφικά και του οποίου η δράση έχει προκαλέσει σκάνδαλο στον χώρο της Εκκλησίας η οποία όμως αποποιείται οιαδήποτε σχέση μαζί του.

Ο συγκεκριμένος «καθηγούμενος» εκτός από τα όργια φέρεται να εμπλέκεται και σε υποθέσεις εκβιασμού σε βάρος ανθρώπων οι οποίοι πίστεψαν σε αυτόν.

Μάλιστα σε μία περίπτωση καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας ότι γυναίκα έπεσε θύμα του και αφού την εξανάγκασε να πουλήσει το σπίτι της στον Πειραιά, την έπεισε να αγοράσει άλλο στην Κερατέα ενώ της πήρε όσα χρήματα της περίσσεψαν τα οποία φτάνουν τα 150.000 ευρώ!

Ο αγιογδύτης έπεισε τη γυναίκα ότι όσο πιο πολλά χρήματα του παρέδιδε τόσο πιο ευλογημένη θα γινόταν!

Και σα να μην έφταναν αυτά ο απατεώνας αυτός έφτασε στο σημείο να παρουσιάζεται ως συγκεκριμένος άγιος και να ζητά από τους «πιστούς» του να τον προσκυνούν ενώ γέμισε το «μοναστήρι» με αγιογραφίες που έφεραν τη μορφή του!

Ο «άγιος» δηλώνει πως έχει σχέσεις με παλιοημερολογίτες όμως η Ιερά Σύνοδος της εκκλησίας ΓΟΧ (Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών) Ελλάδας με ανακοίνωσή της διαβεβαίωσε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ουδέποτε υπήρξε κληρικός της!

Παρά ταύτα ο απατεώνας συνεχίζει τη δράση του και μάλιστα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη πλήθους πολιτών οι οποίοι βέβαια δεν γνωρίζουν τους εκβιασμούς αλλά και τα όργια στα οποία επιδίδεται.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν μετά και τις επώνυμες καταγγελίες που υπάρχουν σε βάρος του θα παρέμβει η Δικαιοσύνη και θα τις διερευνήσει ώστε να μπει ένα τέλος στη δραστηριότητά του που μόνο θύματα δημιουργεί!

Πηγή: Notioanatolika.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.