Ο Δήμος Σαρωνικού απευθύνει Πρόσκληση Ενδιαφέροντος στους Δυνητικά Ωφελουμένους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Υλικής Συνδρομής για το Τ.Ε.Β.Α.

Ο Δήμος Σαρωνικού, επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, προσκαλεί όσους κατοικούν στα όρια του Δήμου Σαρωνικού να υποβάλλουν αιτήσεις υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής, από την Τετάρτη 15 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015.

Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά :

  • είτε ιδιωτικά, με χρήση των κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXIS)
  • Η Αίτηση θα είναι προσβάσιμη από ηλεκτρονική εφαρμογή προσαρτημένη στην ιστοσελίδα https://www.idika.org.gr/teba/ και επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986.

Επιπλέον για όλους όσους δεν έχουν πρόσβαση ή γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στον Δήμο Σαρωνικού, στο γραφείο του Δημάρχου στα Καλύβια, με τη βοήθεια του αρμόδιου Υπαλλήλου κ. Μιχάλη Λύτρα, από την Τετάρτη 15 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, καθημερινά 10:00 – 13:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχει υποβάλλει κάθε δικαιούχος Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Έτους 2015 (χρήση 2014).


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.