Με e-mail “καθαίρεσε” τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας…..

Μιχάλης ΜαθιουδάκηςΜε ένα e-mail που έστειλε, χθες Τετάρτη 16/9/2015, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς, στον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Αντιστράτηγο ε.α. κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη, του δηλώνει ότι τον καταργεί από εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα πολιτικής προστασίας.Ο κ. Δήμαρχος ο οποίος για μια ακόμη φορά λειτούργησε παρορμητικά και εν θερμώ, δεν είχε την ευαισθησία να καλέσει τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του, να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην συνεργασία τους και σε περίπτωση διαφωνίας τους, να τους δηλώσει την απόφασή του να τον απαλλάξει από τα όποια καθήκοντα εκτελεί και αν εκτελεί κάποια καθήκοντα για λογαριασμό του Δήμου. Αυτό θα έπρεπε να πράξει ένας συνετός Δήμαρχος, όταν έχει απέναντί του έναν ανώτατο αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος με ένα τόσο βαρύ βιογραφικό και μια σημαντική προϋπηρεσία, στην περιοχή μας, σαν αυτή του Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος πιάνεται και αδιάβαστος, γιατί ο κ. Μαθιουδάκης είναι αρμόδιος της πολιτικής προστασίας, ολόκληρης της Λαυρεωτικής εντεταλμένος από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Λαυρεωτικής, στον οποίο συμμετέχει και με πλειοψηφία ο Δήμος Σαρωνικού και όχι μόνο του Δήμου Λαυρεωτικής.

Υ.Γ. Την ώρα που έφτασε το e-mail του Δημάρχου (στις 15:00) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κ. Μαθιουδάκη, ο ίδιος επιχειρούσε να σβήσει πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε έκταση 8 στρεμμάτων στην Πέτα του Κουβαρά. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Με e-mail “καθαίρεσε” τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας…..”

  1. Ο/Η Leon λέει:

    Ειναι δυνατον να βγάλει τον Μαθιουδάκη απο την πολιτική προστασία ? ποίον θα βάλει τώρα τον Σώβρακο ή τον φίλο του τον Κωστάλα ?
    Τι να περιμένει ο πολίτης απο τέτοιους δημάρχους που επειδή τον κόντραρε στα ύποπτα σχέδιά του, κάποιος ή κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι με άνα απλό μέιλ ή απόφαση στυλ ΄”αποφασίζουμε και διατάζουμε ” καθαιρεί αντιδημάρχους , ή υπεύθυνους πολιτικής προστασίας. Τόσο τον ενδιαφέρει η πρόοδος και το καλό του τόπου
    που την ίδια ώρα εισηγήθηκε ( κατα τον Τέλογλου) να γινει στρατόπεδο προσφύγων στο Λαύριο . Φαινεται άκουσε για τα 450 εκατομμύρια τησ ΕΕ για το προσφυγικό , μυρίστηκε ψητό και οργανώθηκε αναλόγως .
    Μήπως η καθαίρεση του Μαθιουδάκη συνδέεται με το στρατόπεδο των προσφύγων ?

    Πάντως να ξέρει οτι εμείς στο Λαύριο εχουμε την παροιμία
    ”ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ”.

    Τελικά είχε δίκιο σε αυτα που καταμαρτυρουσε του Λουκά προεκλογικά ο Λεβαντής .

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.