Επένδυση Ελληνικού: Μια ιδέα και για τις Αλυκές της Αναβύσσου

Το παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού πρόκειται να μετατραπεί σε ένα μητροπολιτικό πάρκο πρασίνου και αναψυχής. Πρόκειται για μία πρότυπη αστική ανάπτυξη, που θα σέβεται το πολεοδομικό και περιβαλλοντικό ισοζύγιο, θα διαχέει τα οφέλη του σε ευρύτερες περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής και θα χαρακτηρίζεται από πολυσυλλεκτικότητα λόγω του ισορροπημένου μείγματος χρήσεων γης, όσο και λόγω της διαμόρφωσης ενός διαμπερούς μητροπολιτικού πόλου, ανοιχτό σε όλους τους κατοίκους. Κυρίως θα προσφέρει 70.000 θέσεις εργασίας στην πλήρη ανάπτυξή του.  

%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8cΟ βασικός σχεδιασμός περιλαμβάνει αναβάθμιση της παραλίας, οικιστικές αναπτύξεις, υπερ-τοπικό και τοπικό εμπόριο, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής κοινού, αξιοποίηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και κατασκευή νέων χώρων άθλησης, νέο γήπεδο γκολφ, χώρους ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και ερευνητικά κέντρα, κλπ.

http://www.iefimerida.gr/news/271090/ti-provlepei-i-symfonia-gia-elliniko-ependysi-orosimo

Προτείνουμε στον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Σοφρώνη, μετά την επίλυση του προβλήματος του αποχετευτικού να σχεδιάσει το νέο όραμα για τον Σαρωνικό, την αξιοποίηση των Αλυκών.  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.