“Έπεσε” με απόφαση του ΣτΕ το σχέδιο πόλης Λαγονησίου – Καλυβίων

Αναστάτωση έχει ξεσπάσει στα Καλύβια και στο Λαγονήσι, από την απόφαση του ΣτΕ που ακυρώνει την πράξη εφαρμογής του σχεδίου πόλης του Λαγονησίου. Η απόφαση διέρρευσε από δημότες οι οποίοι ενημερώθηκαν, ενώ παράλληλα έκαναν δυσμενείς σχολιασμούς για την παρέμβαση του Δήμου, ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα να “πέσει” το σχέδιο πόλης. Την δυσμενή απόφαση του ΣτΕ επιβεβαίωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλίας Μποκουβάλας με τον οποίο επικοινωνήσαμε, σήμερα το πρωί, ενώ επισήμως ο Δήμος δεν έχει εκδώσει καμία απολύτως ανακοίνωση μέχρι στιγμής για να ενημερώσει και να προσδιορίσει ποιες θα είναι οι κινήσεις του στο μέλλον. Παρ΄ όλα αυτά πληροφορηθήκαμε ότι υπήρξε συνάντηση της ηγεσίας του Δήμου με την Περιφερειάρχη κα Δούρου, με την οποία συζητήθηκε το θέμα. 

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μποκουβάλας, πρόκειται για προσφυγή που έγινε για την ρύθμιση της συνένωσης μικρών ιδιοκτησιών, επί της οδού Καλυβίων και την μεμονωμένη πράξη που υλοποιήθηκε από τον Δήμο.

Αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του Δήμου, για να πληροφορηθούν και οι δημότες το σκεπτικό της απόφασης και κυρίως για το ποιος ευθύνεται γι΄ αυτήν την εξέλιξη. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.