Το Final Four του Τουρνουά Μπάσκετ «Αμερικάνος – Κολοκυθάς» έρχεται στον Δήμο Σαρωνικού»

ΚαλύβιαΤο Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου 2015 η καρδιά του αγαπημένου μας αθλήματος, του μπάσκετ, χτυπά στο Κλειστό Γήπεδο Αντώνης Τρίτσης στα Καλύβια. Το άθλημα που μας έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις και χαρές, συνεχίζει να κλέβει τις καρδιές μας και να αναδεικνύει νέα ταλέντα.ΙωνικόςΕΚΑΟ Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ αφιερωμένο στη μνήμη του θρυλικού «μύτου» Γιώργου Κολοκυθά και του «παγκόσμιου» του μπάσκετ Γιώργου Αμερικάνου. Οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκτε Αντώνης Τρίτσης. Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four και διεκδικούν τον τίτλο είναι:

ΕΚΑ (Εργατικό Κέντρο Αθηνών), ΒΥΡΩΝΑΣ,  ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΚΑΛΥΒΙΑ.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και ο επόμενος θα ακολουθήσει στις 19:00. Την Κυριακή το τζάμπολ του τελικού θα κάνει ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης. Ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 17:00 για την ανάδειξη του τρίτου και τέταρτου νικητή και θα ακολουθήσει ο μεγάλος τελικός στις 19:00.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει του φιλάθλους και θεατές που θα βρεθούν στο γήπεδο. Ο αγαπημένος Έλληνας καλαθοσφαιριστής της χρυσής ομάδας, που σήκωσε το Κύπελλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1987, αλλά και ο προπονητής που οδήγησε την εθνική ομάδα μπάσκετ σε αμέτρητες επιτυχίες, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τους αγώνες και να εμψυχώσει τους παίχτες.

Ένας ακόμα σπουδαίος μπασκετμπολίστας ο Γιώργος Τρόντζος, αντίπαλος του Κολοκυθά σε πολλούς αγώνες μέσα στο γήπεδο, θα είναι επίσης μαζί μας. Ο «Ψηλός» -όπως είναι το… χαϊδευτικό του- ήταν ο βασικός σέντερ και της Εθνικής ομάδας επί σειρά ετών συμμετέχοντας σε 136 αγώνες και σκοράροντας 1543 πόντους.

Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στον αθλητισμό, με τη συμμετοχή αγαπημένων αθλητών και μια μοναδική ευκαιρία για τους θεατές να συναντήσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του ελληνικού μπάσκετ.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για την  ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαρωνικού. Η είσοδος είναι δωρεάν.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.