Τους πρώην φίλους του καταγγέλλει ο Σκουρολιάκος, ότι στοχεύουν στην ανατροπή της κυβέρνησης!

ImageHandler«Κομματικό υπάλληλο, που ό,τι και να τού δώσεις αυτό έκανε, αυτό κάνει και αυτό θα κάνει», χαρακτηρίζει τον αγροτοσυνδικαλιστή από το μπλόκο της Νίκαιας, Βαγγέλη Μπούτα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρολιάκος.

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «είναι υπάλληλος κομματικός, κομματικό στέλεχος» και συνέχισε καταγγέλλοντας ότι μαζί με τους κατ’ επάγγελμα αγρότες έχουν παρεισφρήσει στα μπλόκα γνωστοί τοπικοί άρχοντες, δήμαρχοι και άλλα άτομα, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

Ο κ. Σκουρολιάκος αποκάλυψε ότι στα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα, διέκρινε παλιό του φίλο, δάσκαλο στο επάγγελμα, ο οποίος -όπως είπε- παρίστανε τον αγανακτισμένο αγρότη και προπηλάκιζε τους βουλευτές.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.