Τουρνουά ποδοσφαίρου για μαθητές Δημοτικού διοργανώνει ο Δήμος Σαρωνικού

Τουρνουά Ποδοσφαίρου για μαθητές Δημοτικού διοργανώνουν την Πέμπτη 1 Ιουνίου ο Δήμος Σαρωνικού και η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου, Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας και Δημοτικού Σχολείου Σαρωνίδας.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 π.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο του Σαρωνικού Αναβύσσου. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να φέρει σε επαφή τους μαθητές με τις θεμελιώδεις αξίες του αθλητισμού, όπως είναι η ομαδική προσπάθεια, η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, «ο αθλητισμός είναι η δραστηριότητα που συμβάλει όχι μόνο στη σωματική και ψυχική υγεία, αλλά και στην κοινωνική αγωγή των παιδιών. Τα βοηθά να καλλιεργήσουν αξίες, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό και υγιή πρότυπα συμπεριφοράς. Το τουρνουά αυτό φιλοδοξεί να αναδείξει την παιδαγωγική διάσταση του αθλητισμού και να δώσει στα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής. Στόχος μας είναι από την επόμενη σχολική χρονιά, η δράση αυτή να διευρυνθεί με συμμετοχή περισσότερων σχολείων του Δήμου μας και περισσότερα αθλήματα.» 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.