Θέαμα χωρίς άρτο. Του Άγγελου Φραγκόπουλου

ΒουλήΟ Τσίπρας και ο Καμμένος θα επιδιώξουν στην προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή, να πετάξουν για μια ακόμα φορά την μπάλα στην εξέδρα.
Μέσα σ΄ ένα καταιγισμό γεγονότων που τείνουν να κατατάξουν την Ελλάδα στη σφαίρα των τριτοκοσμικών χωρών (μεταναστευτικό, αξιολόγηση, διαφθορά, άλωση του κράτους), αυτοί θα μιλήσουν για τη “διαπλοκή”, προσπαθώντας παράλληλα να καλύψουν τις παράνομες και αντισυνταγματικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη του υπουργού δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλου. Αν υπάρχουν σκάνδαλα διαφθοράς και όσα υπάρχουν, ας αφεθεί η ίδια η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να ελέγξει το καθένα από αυτά, όσο πιο σύντομα γίνεται, γιατί όπως φαίνεται, κάθε φορά που ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα στριμώχνονται θα προκαλούν “προ ημερησίας” συζήτηση για τη διαπλοκή.
Η αντιπολίτευση όλων των αποχρώσεων, δεν έχει κανένα λόγο να καλύψει και να υπερασπιστεί κανέναν εκ των εμπλεκομένων σε ελεγχόμενες υποθέσεις και είναι βέβαιο ότι δεν θα το κάνει, έστω και αν υπάρχουν ενδείξεις ανύπαρκτων σκανδάλων.
Η αντιπολίτευση δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που στείνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντίθετα πρέπει να επικεντρώσει την επίθεσή της στα θέματα που δεν αρέσουν στον Τσίπρα. Σ΄ αυτά που καίνε την κοινωνία και μόνο σ΄ αυτά.
Ας αφήσουν τους Τσιπροκαμμένους να προσφέρουν “θέαμα χωρίς άρτο” στην αρένα.

Άγγελος Φραγκόπουλος


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.