Η Δούρου και ο Φιλίππου εγκρίνουν έργα για την Περιφέρεια που θα ολοκληρωθούν σε 166 χρόνια!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής (Δούρου και οι Αντιπεριφερειάρχες της, μεταξύ των οποίων και ο Φιλίππου ο οποίος δεν έχει παραιτηθεί ακόμα από την επικερδή καρέκλα), κατέθεσε οικονομικό απολογισμό του 2018 και προϋπολογισμό του 2019 – παρωδία στον οποίον, καθώς γνωρίζει ότι δεν θα κληθεί να τον υλοποιήσει, ενέταξε εκατοντάδες προεκλογικά έργα για τα οποία λεφτά δεν υπάρχουν!

Απόδειξη του ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί κανένα από αυτά, είναι ότι στον προϋπολογισμό προβλέπει εκταμίευση 5000 ευρώ για το καθένα μέσα στο 2019.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος, επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος, σε μια υποδειγματική τοποθέτηση, ξεσκεπάζει την απάτη, γελοιοποιεί την οικονομική αντίληψη των ανθρώπων που πίστευαν ότι θα χτυπούσαν τα νταούλια και θα χόρευαν οι αγορές και υπογραμμίζει τις χρόνιες παθογένειες του κρατισμού και της Δημόσιας Διοίκησης, με τραγικές συνέπειες για τις ζωές των ανθρώπων.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.