Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου, για την Αποχέτευση των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, εν όψει της λήψης των τελικών αποφάσεων, για την Αποχέτευση των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος και ιδιαίτερα για την χωροθέτηση του Αποδέκτη του σχετικού Βιολογικού Καθαρισμού, η οποία πιθανολογείται, ότι μπορεί να έχει σχέση με τα διοικητικά όρια του Δήμου Μαρκοπούλου, συγκαλεί ειδικό μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο, την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 8:00μ.μ., στην Αίθουσα Δημοτικών Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ανωτέρω εξελίξεων!

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη, να παρακολουθήσει αυτή την ειδική μονοθεματική Δημοτική Συνεδρίαση, δεδομένου του κρίσιμου και επείγοντος χαρακτήρα, των εξελίξεων. 

Στην ειδική αυτή Συνεδρίαση, θα κληθούν να παραστούν, όλοι οι Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, κος Πέτρος Φιλίππου και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αν. Αττικής.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.