Αρχαιρεσίες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου

3%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%ce%b2%ce%af%cf%89%ce%bdΠραγματοποιήθηκαν στις 16/10/2016, οι αρχαιρεσίες στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου με μεγάλη συμμετοχή των γονιών, αφού εψήφισαν γονείς οι οποίοι εκπροσωπούν 157 παιδιά !!!! ρεκόρ συμμετοχής σε εκλογές ανάδειξης μελών Διοικητικού Συμβουλίου συλλόγου γονέων για το Δήμο Σαρωνικού.

Πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφισάντων ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χάρης Κυνηγαλάκης, τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, όσο και στους εκπροσώπους του 3ου Δημοτικού Σχολείου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σαρωνικού, οι οποίοι σύμφωνα με την δύναμη του εκλογικού σώματος ανέρχονται σε 5, αριθμός ρεκόρ για το σχολείο.

%ce%ba%cf%85%ce%bd%ce%b7%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%823%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%bf%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%bf%cf%85Στο Δ.Σ. του σχολείου εκλέχτηκαν με σειρά εκλογής, Κυνηγαλάκης Χάρης, Σπουρλή – Πετροχείλου Ήρα, Λουκάς Νίκος, Τσαλκιτζή Μαρία, Παισίδης Μιχάλης, Μακρής Γιάννης και Βεστάκης Κώστας.

Για εκπροσώπους στην Ένωση, εκλέχτηκαν με σειρά εκλογής, Κυνηγαλάκης Χάρης, Τσαλκιτζή Μαρία, Κανάκης Δημήτρης,Μακρής Γιάννης και Θεοδωρίδης Χρίστος.

Σε επικοινωνία που είχαμε με εκπαιδευτικό του σχολείου προκειμένου να μας σχολιάσει, πως βλέπει την μεγάλη προσέλευση των γονιών να ψηφίσουν, είπε χαρακτηριστικά ότι αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι ο σύλλογος έχει προσφέρει τα μέγιστα στη σχολική κοινότητα και γιαυτό οι γονείς προσήλθαν να ψηφίσουν θέλοντας να εκφράσουν την ικανοποίηση τους και την εκτίμησή τους στο θεσμικό ρόλο του συλλόγου τους. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.