Αδυναμία κίνησης των οχημάτων του Δήμου. Έκκληση για περιορισμό απόθεσης απορριμμάτων εκτός των οικιακών

Ο Δήμος Σαρωνικού ενημερώνει τους κατοίκους ότι λόγω των έκτακτων μέτρων του Υπουργείου Οικονομίας και το κλείσιμο των Τραπεζών, από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015, διακόπηκε η επί πιστώσει προμήθεια καυσίμων, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να εκτελούνται τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας, Καλύβια – Λαγονήσι, καθώς και οι υπόλοιπες μετακινήσεις οχημάτων.
Κατόπιν άμεσων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, εξασφαλίστηκε η απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας αποκομιδής οικιακών απορριμμάτων και αντιμετώπισης βλαβών ύδρευσης, προκειμένου να αποφευχθούν επιπλέον προβλήματα, τα οποία θα μπορούσαν να βλάψουν τη δημόσια υγεία.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να μην εναποθέτουν απορρίμματα πλέον των οικιακών.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Αδυναμία κίνησης των οχημάτων του Δήμου. Έκκληση για περιορισμό απόθεσης απορριμμάτων εκτός των οικιακών”

  1. Ο/Η fani λέει:

    Προβλέπεται η παύση των υποχρεώσεων του προμηθευτή με κάποιο τρόπο; Το ατομικό συμφέρον πάνω απ’ όλα…

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.