Ο Γ. Σωφρόνης κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Σαρωνικού, που δίνουν τη μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ευχές για επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις έδωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης. Ο κ. Σωφρόνης επισκέφθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου και την Τρίτη 23 Μαΐου τα τρία Λύκεια του Δήμου Σαρωνικού, συγκεκριμένα το Α’ Λύκειο Καλυβίων, το Β’ Λύκειο Λαγονησίου και το Α’ Λύκειο Αναβύσσου, προκειμένου να μιλήσει με τους μαθητές, να τους ενθαρρύνει και να ευχηθεί από κοντά, στους ίδιους και στους καθηγητές τους. 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Σαρωνικού: «Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην προσπάθεια των νέων παιδιών να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να κερδίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Είναι το επισφράγισμα μιας μακρόχρονης προετοιμασίας,  που απαιτεί κόπο, αφοσίωση, πίστη και επιμονή.

Εύχομαι στους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων μας, που ξεκινούν από την Τετάρτη 7 Ιουνίου τη μάχη των Πανελληνίων, καλή δύναμη, αισιοδοξία και καλά αποτελέσματα που θα δικαιώσουν τους κόπους τους. Θερμές ευχές και στις οικογένειες  και στους καθηγητές, που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών και μοιράζονται όλα αυτά τα χρόνια τις αγωνίες και τις ελπίδες τους. Οι σκέψεις όλων μας θα είναι μαζί σας.»

Στη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Σωφρόνης προσέφερε, ως αναμνηστικό δώρο, στους τελειόφοιτους μαθητές και στους καθηγητές τους υλικό με το νέο λογότυπο τουριστικής προβολής του Δήμου Σαρωνικού.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.