4η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Σαρωνικού

4η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμος ΣαρωνικούΤο ραντεβού μας με την ανθρωπιά έφτασε για μια ακόμα φορά. Την Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 από τις 9:00 – 13:00,  θα πραγματοποιηθεί η 4η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Σαρωνικού, στον χώρο του Δημαρχείου, στα Καλύβια.

Οι ανάγκες των συμπολιτών μας αλλά και δικών μας ανθρώπων σε αίμα, ώθησαν τον Δήμο Σαρωνικού στη δημιουργία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, την 1η Οκτωβρίου 2014. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε βοήθεια είναι αναγκαία η προσφορά όλων μας σε αίμα. Το μόνο που χρειάζεται να αφιερώσουμε είναι 10 λεπτά από τον χρόνο μας. Η αξία της προσφοράς μας όμως είναι ανεκτίμητη.

Εθελοντής αιμοδότης μπορεί να είναι κάθε ενήλικας ηλικίας από 18 έως 60 ετών. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, πληρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ο αποστειρωμένος εξοπλισμός χρησιμοποιείται άπαξ, ενώ στη συνέχεια καταστρέφεται.

Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά του εθελοντή είναι αμέτρητη. Πρόκειται για μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ελάχιστη συνεισφορά στον συνάνθρωπο, τον φίλο, τον συγγενή.  

Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, 9:00-13:00, Δημαρχείο Σαρωνικού, Καλύβια, αφιερώνουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας και προσφέρουμε το Δώρο της ΖΩΗΣ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.