3η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Σαρωνικού

3η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμος ΣαρωνικούΤην Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015 από τις 9:00 – 13:00 θα πραγματοποιηθεί η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Σαρωνικού, στο χώρο του Δημαρχείου. Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς, προσφέροντας βοήθεια σε συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε ανάγκη. 

Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι οι ανάγκες σε αίμα καθημερινά αυξάνονται. Πρόκειται για μια τόσο απλή, ανώδυνη και σύντομη διαδικασία, η οποία κρατά από 8 έως 10 λεπτά και προσφέρει το μεγαλύτερο δώρο, το δώρο της ζωής. Είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Το να είναι κανείς εθελοντής αιμοδότης είναι σημαντικό, γιατί η μονάδα αίματος που θα προσφέρει θα σώσει τη ζωή περισσότερων του ενός ασθενών.

Εθελοντής αιμοδότης μπορεί να είναι κάθε ενήλικας ηλικίας από 18 έως 60 ετών. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, πληρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ο αποστειρωμένος εξοπλισμός χρησιμοποιείται άπαξ, ενώ στη συνέχεια καταστρέφεται.

Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά του εθελοντή είναι αμέτρητη. Πρόκειται για μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ελάχιστη συνεισφορά στον συνάνθρωπο, τον φίλο, τον συγγενή.  

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, 9:00-13:00,  αφιερώνουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας, χαρίζουμε το χαμόγελο σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.