Χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Μια συγκλονιστική ομιλία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Ο δολοφόνος ονομάζεται πελατειακό κομματικό κράτος: αυτό που αγοράζει ψήφους πουλώντας παρανομία και πολύ συχνά πουλώντας θάνατο. 

Ο υπεύθυνος σε περιφερειακό επίπεδο, για τους νεκρούς στη Μάνδρα λέγεται Δούρου και ο υπεύθυνος σε κρατικό επίπεδο λέγεται Τσίπρας…. 

Παρακολουθήστε μια συγκλονιστική ομιλία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για τις πλημμύρες και τους θανάτους 24 ανθρώπων στην Μάνδρα. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές. Μια συγκλονιστική ομιλία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής”

  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    “Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή
    για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή
    Θέλει νεκροί χιλιάδες να `ναι στους τροχούς
    Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους
    Τι αλλο να πω για τα σκατά και τους φελλους πολιτικους που επιπλέουν και κρατουν τα σκήπτρα της πολιτικής και δεν αφήνουν άλλους να δημιουργήσουν. Ο Τζήμερος με αποδεδειγμένα ένσημα ( Διαφημιστική) , δεν σπούδασε σε ένα κομματικό, ανούσιο και αχρηστο πανεπιστήμιο-Πολυτεχνειο έχει περισσότερο άποψη για αντιπλυμμηρικά από τον αντίστοιχο πολιτικό Μηχανικό που έχουν στα Υπουργεία που είτε έιναι αχρηστοι η δεν τους αφήνουν τα γρανάζια της μικροκομματικής. Beautifull Looser οχι αθεράπευτα ρομαντικός!Με ελπίδα κάποια στιγμη να αλλάξει κάτι στον τόπο και να έχουν δικαίωμα να έχει γνωμη ο δάσκαλος στο Ωδείο και οχι ο κάθε μαθητής που θέλει να παίξει με το πουλόφωνο και ο καθηγητής που έχει σκοπό να εξυψωσει τον μαθητή σε ανώτερο επίπεδο. Ναι έχουν ψήφο αυτοί που ψηφισαν έναν λογιστή για αντιπεριφερειάρχη η τον αρχαιολόγο σεν μας για δήμαρχο 20 και κάτι χρόνια. Η τον άλλο τον Σγουρό επειδή ηταν κάποτε πρωταθλητής. Και μετά γιατί να φταίει αυτός που πνίγηκε? Δεν φταίει αλλά αυτός την πλήρωσε και οχι η περιοχη που μένει η Δουρου, ο Σγουρός και Ο Φιλίππου! Και οι όλοι υπευθυνοι ανευθυνοι. Το ακουσα χωρίς να δώ την στάση του σώματος αν λέει αλήθεια η είναι για κομματικά αλλά χρειάζεται αυτή η γνωμη για να μας ξυπνάει γιατί κοιμωμαστε ορθιοι με την αποχαυνωση που επιβάλουν τα ΜΜΕ. Τι κάνει η Μενεγάκη,τι φορά η Καινουργιου, το survivor, το ένα fashion show αλλά για τις τιμές των προιόντων, τα ναρκό , ποτό, εμπόριο γυναικών ΜΟΚΟ!!!! Αντε να μην το τερματίσω!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.