Χειροπέδες σε αλλοδαπό κάτοικο Καλυβίων, για πλήθος κλοπών

Μια σημαντική επιτυχία στον τομέα της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας που ταλανίζει την καθημερινότητα των πολιτών, είχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας.

Το απόγευμα της Τρίτης συνέλαβαν στα Καλύβια, πολύ κοντά στο σπίτι του, έναν 38χρονο αλλοδαπό ο οποίος, όπως ομολόγησε συμμετείχε, με συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται, τουλάχιστον 11 κλοπές και συγκεκριμένα 8 στην Kερατέα, 2 στο Μαρκόπουλο και μία στα Καλύβια. 

Η… αδυναμία του 38χρονου ήταν κάθε λογής επαγγελματικά και αγροτικά εργαλεία (π.χ. χορτοκοπτικά κ.ά.) τα οποία στη συνέχεια μεταπωλούσε σε τιμές εξευτιλιστικές.

Τα στελέχη του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας ερευνούν το ενδεχόμενο ο δράστης να ενέχεται και σε πλήθος ακόμη κλοπών και ληστειών ενώ ήδη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω!

Σημειώνεται ότι για την επιτυχία αυτή του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (ΕΑΥΝΑΑ).

notioanatolika.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.