Χάλκινο μετάλλιο στο 3ο Κύπελλο Ακρόπολις Ταεκβοντό για την Αθανασία Ροκκά από το Θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας

Αγωνίστηκε 2 κατηγορίες πάνω από την κατηγορία βάρους της!

Σούπερ θέαμα παρακολούθησαν οι θεατές στο 3ο Κύπελλο Ακρόπολης Ταεκβοντό, που πραγματοποιήθηκε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 15 – 17 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.
Στο 3ο Κύπελλο Ακρόπολης συμμετείχαν περισσότεροι από 1250 αθλητές και αθλήτριες από 175 συλλόγους απ` όλη την Ελλάδα, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και τις κατηγορίες σωματικού βάρους και σχεδόν στο σύνολό τους προσέφεραν έντονο συναγωνισμό και αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Η Αθανασία Ροκκά, κατάφερε και πάλι να διακριθεί και να ανέβει στο βάθρο των νικητών στην πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωση της ΕΛ.Ο.Τ., παρά το ότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί δύο κατηγορίες βάρους πάνω από τη δική της!

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια από το Θυμάρι, που προπονείται και αγωνίζεται με τον A.C. KYUNG HEE ATHENS, με προπονητή τον Δάσκαλο Στέφανο Μπούτιο, αγωνίστηκε στα -37 κιλά, ενώ η κανονική της κατηγορία είναι τα -29 κιλά και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, χάνοντας στον ημιτελικό, μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα.

Με την επιτυχία της αυτή, η Αθανασία Ροκκά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, στην οποία αγωνίστηκε σε 8 αγωνιστικές διοργανώσεις της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, κατακτώντας 4 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο  (και 1 πέμπτη θέση) ανεβαίνοντας στο βάθρο σε 7 από αυτές!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.