Φύτευση νέων αρμυρικιών στην Κεντρική Παραλία της Σαρωνίδας

σαρ2Ο Δήμος Σαρωνικού υλοποιώντας τη δέσμευσή του, προχώρησε στην προμήθεια και φύτευση πέντε αρμυρικιών στην Κεντρική παραλία της Σαρωνίδας, στη θέση των τεσσάρων που κόπηκαν από ασυνείδητους στις 20/4/16 (Ποιοι είναι αυτοί οι “ασυνείδητοι” άραγε, θα μάθουμε κάποτε;)
Η φύτευση έγινε την Παρασκευή 3 Ιουνίου, παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη,των αντιδημάρχων, των προέδρων των τοπικών συμβουλίων και δημοτικών και τοπικών συμβούλων, του Προέδρου του Ναυταθλητικού Ομίλου Σαρωνίδας, εκπροσώπων του Συλλόγου Πανοράματος Σαρωνίδας, καθώς και μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 1ουΔημοτικού Σχολείου Αναβύσσου.
σαρ 4 σαρ1 σαρ 3Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, τόνισε: «Σήμερα είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε ένα περιβαλλοντικό έγκλημα που έγινε στην περιοχή μας. Θέλουμε ταυτόχρονα να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς οποιονδήποτε σκεφτεί να προβεί σε παρόμοια ενέργεια: ότι θα μας βρίσκουν πάντα απέναντί τους και ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει το περιβάλλον του τόπου

Χαρακτηριστική ήταν η απουσία πολιτών της Σαρωνίδας, οι οποίοι προφανώς αμφισβητούν την πρόθεση του Δημάρχου να διερευνήσει το ποιος έκοψε τα αρμυρίκια. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Φύτευση νέων αρμυρικιών στην Κεντρική Παραλία της Σαρωνίδας”

  1. Ο/Η καλυβιωτης λέει:

    εβαλαν μερικα παιδακια μπροστα,εστησαν αλλο ενα σοου,κοροιδευουν για αλλη μια φορα τον κοσμο,ο αλλος πηγε με την λευκη μπερβερη και το πουρο, για να δειξουν τι;
    ρε ουστ αχρηστοι,που θυμιζετε και συνεχιζετε της τακτικες φιλιππου με σοου και μα…..κιες.
    καντε επιτελους κατι χωρις να στηνετε σοου καθε φορα,σας εχουμε βαρεθει
    το καταλαβαινετε;;

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.