Υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής συνελήφθησαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Δύο υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής συνελήφθησαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα κατά τη διαδικασία ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Καπανδρίτι, σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής.

Οι υπάλληλοι κρατούνται σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αναμένεται η σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία καθώς και το κατηγορητήριο, προκειμένου να ακολουθηθεί η εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία για την πειθαρχική τους δίωξη.

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου επικοινώνησε άμεσα τόσο με τον καταγγέλλοντα όσο και με το Σώμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

Τονίζεται δε ότι η Περιφερειακή Αρχή Αττικής θεωρεί υψίστης σημασίας προτεραιότητα την πάταξη φαινομένων διαφθοράς που υπονομεύουν τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, απαξιώνουν το έργο των δημοσίων λειτουργών και λειτουργούν σε βάρος των πολιτών.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.