Τώρα  συμφωνεί και κρύβεται η πάλαι ποτέ «αντιμνημονιακή» κυρία Δούρου

 

σγουρός-δουρουΝα πάρει ξεκάθαρη θέση δημόσια καλεί την περιφερειάρχη Αττικής,  Ρένα Δούρου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο,  Γιάννης  Σγουρός,  για τα όσα περιλαμβάνει  το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε  από την κυβερνητική πλειοψηφία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και το οποίο, μεταξύ άλλων  συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία Υπερταμείου υπό ξένη επιτροπεία που θα διαχειρίζεται για έναν αιώνα τη δημόσια περιουσία αλλά και «κόφτη» στις δαπάνες της Αυτοδιοίκησης.
Ο πρώην Περιφερειάρχης , υπενθυμίζει τι –αντίθετα με όσα νομοθετεί σήμερα η κυβέρνηση του κόμματός της – έλεγε και κατήγγειλε προεκλογικά το 2014 και με τα οποία εξελέγη.

«Σε όλες τις δημόσιες προεκλογικές τοποθετήσεις της, η ηγεσία της σημερινής Περιφερειακής Αρχής διατυμπάνιζε ότι είναι άλλο ένας Περιφερειάρχης που δέχεται τις κυβερνητικές αποφάσεις και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας αδιαμαρτύρητα και άλλο ένας Περιφερειάρχης που αντιστέκεται», επισημαίνει .

«Σήμερα,   που η δημόσια περιουσία πέρασε ουσιαστικά σε ξένα χέρια, για τα επόμενα 100 χρόνια, με το ελληνικό Κοινοβούλιο να μην έχει καν λόγο, η Περιφερειακή Αρχή είναι εξαφανισμένη» καταγγέλλει και προσθέτει:

«Δεν ξέρουμε εάν θρηνεί και αυτή μαζί με τους βουλευτές της Κυβερνητικής πλειοψηφίας, είναι υποχρεωμένη όμως αρχής γενομένης από το προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο να λάβει δημόσια θέση. Συμφωνεί με τη σύσταση του Υπερταμείου; Συμφωνεί με τον κόφτη που θα πιάνει και τις δαπάνες των ΟΤΑ;» τη ρωτά .

Και την καλεί  να απαντήσει, «υπενθυμίζοντας ότι στο παρελθόν και με άλλη κυβέρνηση, για πολύ πιο ασήμαντα θέματα, εξαπέλυε μύδρους με κάθε ευκαιρία».

Και καταλήγει τονίζοντας ότι « η στάση του «διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλο» την εκθέτει πολιτικά και ηθικά ανεπανόρθωτα»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.