Τραμπουκισμοί και ψευτομαγκιές στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λαυρεωτικής

Την πάγια και γνωστή τακτική του ακολούθησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κύριος Λεβαντής κατά τη σημερινή συνεδρίαση 28/6/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Λουκά, έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους που παραπέμπουν σε καταστάσεις «νύχτας», προκαλώντας υλικές φθορές και παραλίγο σωματικές βλάβες σε συμβούλους, αλλά και σε πολίτες.Το ενδιαφέρον στην υπόθεση δεν είναι η τακτική αυτή του κ. Λεβαντή, άλλωστε είναι γνωστή πλέον στους δημότες…Το ενδιαφέρον είναι ο λόγος της απαράδεκτης επίθεσης. Ο κύριος Λεβαντής λοιπόν εξαγριώθηκε επειδή ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής και η Δημοτική Επιχείρηση Ακινήτων του Δήμου μας (ΔΑΝΕΤΑΛ),κατάφεραν το αυτονόητο. Να βάλουν στο Ταμείο του Δήμου πάνω από 130.000€ ετησίως, από τη μίσθωση δημοτικών κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση τροχήλατων καντινών σε παραλίες του Δήμου, για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Το ίδιο βέβαια είχε πράξει στο παρελθόν και ο κύριος Λεβαντής με τη διαφορά ότι είχε καταφέρει να εισπράξει μόλις 7.000€, βάζοντας πάνω από το συμφέρον του Δήμου τις εξυπηρετήσεις προς τρίτους.
Η απάντηση λοιπόν στον κύριο Λεβαντή είναι μία: Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής και η Δημοτική Αρχή, τιμώντας την εμπιστοσύνη και την εντολή των δημοτών λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και όχι τα προσωπικά οφέλη και τις εξυπηρετήσεις φίλων.
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας, χωρίς να υποκύπτουμε σε εκβιασμούς και απειλές. Αν ο κύριος Λεβαντής, έχει ακόμα ανεξόφλητες επιταγές σε φίλους του, καλά θα κάνει να βρει τη λύση μόνος του.
Ο Δήμος Λαυρεωτικής δεν προσφέρεται να τον βοηθήσει.
Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Από το Γραφείο Τύπου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.