Τραμπουκίσμοι στο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ – Ο Μπαλασόπουλος επιτέθηκε με μπουκάλι & ποτήρι σε συνδικαλιστές.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο εν εξελίξει 43ο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ καθώς, όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής της ΑΣΚ-ΟΤΑ Βασίλης Γκιτάκος αλλά και με ανακοίνωσή της η ίδια η συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε επίθεση με μπουκάλι και ποτήρι από τον απερχόμενο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θέμη Μπαλασόπουλο.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο κ. Γκιτάκος και επιβεβαιώνουν στην aftodioikisi.gr και άλλοι συνδικαλιστές που ήταν παρόντες, «χθες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου υπήρξε τεχνητή ένταση και πόλωση από τη μεριά της «ΣΥΝ. ΑΝ» (πρ ΠΑΣΚΕ) και σε μία διαμαρτυρία δική μου προς το προεδρείο της Ε.Ε. σηκώθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος της Ε.Ε. Θέμης  Μπαλασόπουλος και κρατώντας ένα μπουκάλι και ένα ποτήρι προσπάθησε να με χτυπήσει.»!

Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή της υπό τον τίτλο «τραμπουκική επίθεση στελεχών της σε συνδικαλιστές της Αριστεράς στο 43ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ» και η ΑΣΚ-ΟΤΑ η οποία τονίζει ότι «το γεγονός δε ότι δεν μπόρεσε η «ΣΥΝ.ΑΝ.» (πρ ΠΑΣΚΕ) να ελέγξει το Σώμα των Αντιπροσώπων και στην ουσία να εκτεθεί με την πρόταση της, οδήγησε τα στελέχη της να προχωρήσουν σε δημιουργία τεχνητού κλίματος έντασης και πόλωσης προβαίνοντας σε τραμπουκισμούς κατά συνδικαλιστών του ΜΕΤΑ και άλλων Αριστερών παρατάξεων.»

Επίθεση όμως δέχθηκε και ο επικεφαλής της ΔΑΣ (ΚΚΕ) Β. Πετρόπουλος, καθώς όπως καταγγέλλεται από συνέδρους αλλά και από το 902.gr “Στην επιμονή των συνέδρων της ΔΑΣ να γίνει ψηφοφορία κατά περίπτωση, ο Θ. Μπαλασόπουλος έφτασε να βιαιοπραγήσει σε βάρος του Β. Πετρόπουλου και λίγο μετά επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό σε βάρος άλλων συνέδρων.”


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.