Τραγικό δυστύχημα στην παραλιακή, με δύο νεκρούς

Πυροσβεστικό όχημαΤραγικό δυστύχημα συνέβη και πάλι στη παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο 43ο χιλ, στη Σαρωνίδα. Ι.Χ. επιβατικό, που οδηγούσε ο οικιστής του Αγίου Νικολάου Αναβύσσου, Γιώργος Κυπραίος 65 χρονών, έκανε αναστροφή με αποτέλεσμα να εμβολιστεί από οδηγό μοτοσυκλέτας. Και οι δύο βρέθηκαν νεκροί μετά τον απεγκλωβισμό τους από τα συντρίμμια.

Η Π.Υ. Λαυρίου που έσπευσε επιτόπου, σύμφωνα με πληροφορίες στελεχών της, απεγκλώβισε τα σώματα και των δύο θυμάτων, μέσα από το Ι.Χ. όπου βρέθηκε και το σώμα του οδηγού της μοτοσυκλέτας, μετά την σφοδρότατη σύγκρουση.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Τραγικό δυστύχημα στην παραλιακή, με δύο νεκρούς”

  1. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ λέει:

    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

  2. Ο/Η Πανος λέει:

    Απο την Βαρκιζα μεχρι το Λαυριο η παραλιακη ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Εχει διπλη διαχωριστη γραμμη σε πολλα σημεια εχει πινακιδα που απαγορευει την αριστερη στροφη αλλα τι να το κανεις. Εχει οριο ταχυτητας 50-60χλμ αλλα αν πας με κατω απο 80 ΕΙΣΑΙ ΑΡΓΟΣ! Κυριοι του υπουργειου αχρηστιας βαλτε κολωνακια ειδικα στις εξοδους και θα γλυτωσουμε ζωες.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.