Το Αθλητικό πνεύμα στις καλένδες. Ανακοίνωση του Προέδρου του ΝΟΣ

logo ΝΟΣΟ  ΝΟΣ ως γνωστόν στερείται κλειστού γηπέδου, έχοντας την διαβεβαίωση από τον Δήμο περί παραχωρήσεως του γηπέδου Αναβύσσου το  δήλωσε στην ΕΣΚΑ ως πρώτο Γήπεδο. 

Μεταβάς ο πρόεδρος του Κούρου  στην ΕΣΚΑ και βλέποντας την παραπάνω δήλωση, ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι  το γήπεδο του ανήκει και την Παρασκευή ημέρα Κυπέλλου θα το βρείτε κλειδωμένο. Τον επισκεφθήκαμε  στο γραφείο του και ζητήσαμε κόσμια την παραχώρηση του γηπέδου για Παρασκευή που είναι ελεύθερη.

Συμφωνήθηκε ότι θα καλέσει έκτακτο συμβούλιο για να ληφθεί απόφαση ενώ παράλληλα μας ζητήθηκε επίσημο έγγραφο για να συγκληθεί άμεσα  έκτακτο συμβούλιο. 

Ο ΝΟΣ απέστειλε το έγγραφο αναλαμβάνοντας και την ευθύνη  καλής διαχειρίσεως του εξοπλισμού του γηπέδου. 

Από ότι υποσχέθηκε ότι θα πράξει δεν προέβη σε καμία ενέργεια, με αποτέλεσμα ο ΝΟΣ να μην παίξει για το κύπελλο και ούτε να του παραχωρηθούν ώρες μετά την 21.00 ώρα που είναι κενές.

Επειδή ως πρόεδρος του ΝΟΣ που έχω την τιμή να διοικώ αγωνίζομαι για την απρόσκοπτη λειτουργία του, μετά βδελυγμίας διαπιστώνω ότι  η άμιλλα και συνεργασία  που πρέπει να πρεσβεύει στον χώρο του Αθλητισμού, πολύ δε περισσότερο  σε σωματεία που ανήκουν  στον ίδιο Δήμο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Προς τούτο επειδή η όλη υπόθεση καταλήγει σε παρωδία , καλείται ο Δήμος να ξεκαθαρίσει, γιατί η στέγαση του ΝΟΣ είναι υποχρέωσή του εφόσον θέλει να υπάρχει.

Δημήτρης Βόγγολης

Πρόεδρος ΝΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.