Τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις ένταξης στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Σαρωνικού όπως έχει ήδη ενημερώσει τους πολίτες, έχει προχωρήσει στη σύσταση Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του Δήμου, με στόχο την καταπολέμηση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης ατόμων και οικογενειών.

Ο νεοσύστατος επίσημος φορέας του Δήμου εντάσσεταιστις κοινωνικές δράσεις, των οποίων απώτερος σκοπός μας είναι η δημιουργία πλέγματος κοινωνικής προστασίας μέσω του οποίου θα καλύπτονται πρωτογενείς ανάγκες διαβίωσης των κατοίκων του Δήμου, ώστε να καταστεί εφικτή η με αξιοπρεπείς όρους επανένταξη και επανασύνδεσή τους με τον κοινωνικό ιστό. Διοικητικά ο φορέας υπάγεται στο Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και καταθέτουν αίτηση ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από τη Δευτέρα 8  Δεκεμβρίου 2014 και εφεξής.

Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα υποβάλλονται στην υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι», Σουνίου 4 Καλύβια στην κα Νάνση Μαργώλη. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα: Ανάβυσσος – κα Σμαράγδα Πατσαβούρα, Κουβαράς – κα Κωνσταντίνα Βρεττού, Παλαιά Φώκαια – κα Μαριάννα Ματζουράτου, Σαρωνίδα -κος Χαράλαμπος Γαλάνης

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.