Την αποχώρησή του από την Νέα Δημοκρατία, ανακοίνωσε μέσω fb ο πρώην Υφυπουργός κ. Απόστολος Σταύρου

Απόστολος ΣταύρουΜε μια δήλωσή του, που ανάρτησε στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, ο πρώην Υφυπουργός, πρώην Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Απόστολος Σταύρου. ανακοίνωσε την αποχώρηση από το κόμμα. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ως αιτία της απόφασής του να αποχωρήσει από την Ν.Δ, είναι η ένταξη στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ανεξάρτητου Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου. Η δήλωσή του έχει ως ακολούθως:

Η απαράδεκτη, απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά του κ. Σαμάρα προς ιστορικά στελέχη της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης με οδήγησε στην αποχώρησή μου από τη σημερινή Νέα Δημοκρατία παρά τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Αττικής.
Παραμένω πάντα πιστός στις αξίες και τις αρχές της παράταξης, που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, τις οποίες τίμησαν ο Γ. Ράλλης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κ. Μητσοτάκης, ο Μίλτ. Έβερτ και ο Κώστας Καραμανλής.
Για τους λόγους αυτούς δεν θα συμμετάσχω στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και καλώ τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής να πράξουν κατά συνείδηση.
Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους σας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και για τους σκληρούς αγώνες που δώσαμε μαζί για τη Νέα Δημοκρατία.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.