Τελετή λήξης Πανελληνίου πρωταθλήματος OPTIMIST 2017, Παλαιά Φώκαια (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών Optimist, που διοργανώθηκε στην Παλαιά Φώκαια από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με την υποστήριξη του Δήμου Σαρωνικού.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 300 αθλητές από 66 Ομίλους από όλη την Ελλάδα, καθώς και αντιπροσωπείες από το Ισραήλ και τη Μ. Βρετανία.

Η τελετή λήξης του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου, στο Θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας, παρουσία των αθλητών, των συνοδών, αλλά και πλήθους πολιτών.

Η εκδήλωση άρχισε με παραδοσιακούς χορούς από το συγκρότημα του Εξωραϊστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Παλαιάς Φώκαιας, «Αγία Ειρήνη» ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, κ. Νάσο Παπουτσή, τον Δήμαρχο Σαρωνικού, κ. Γιώργο Σωφρόνη, τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, κ. Τέλη Αδαμόπουλο και τον εκπρόσωπο της Κοινωνικής μη Κερδοσκοπικής Πρωτοβουλίας «Safe Water Sports», κ. Αντώνη Γκίκα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των επάθλων στους νικητές των αγώνων, καθώς και τιμητικών επαίνων σε χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχουμε αποδείξει πλέον, ως Δήμος, αλλά και ως τοπική κοινωνία, ότι μπορούμε να φιλοξενήσουμε μεγάλες ναυταθλητικές διοργανώσεις. Με ποιότητα, με επιτυχία, και κυρίως με θέρμη και ενθουσιασμό. Επιβεβαιώσαμε ότι ο τόπος μας μπορεί να γίνει ο ιδανικός προορισμός, για όσους αγαπούν τη θάλασσα. Για όσους την επιλέγουν ως χώρο άθλησης, αλλά και ως τρόπο ζωής.»

Ο κ. Σωφρόνης ευχαρίστησε, επίσης, την ΕΙΟ και τους συντελεστές της διοργάνωσης, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στους χορηγούς, κ.κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και Βίκτωρα Ρέστη, οι οποίοι στηρίζουν σταθερά τα τελευταία τρία χρόνια τις ναυταθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενεί ο Δήμος Σαρωνικού.

Δείτε το video.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.