Τα νέα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 123 Σαρωνίδα – Ανάβυσσο – Παλαιά Φώκαια

                 Αναλυτικά τα δρομολόγια έχουν ως εξής:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιδρύονται 11 νέες στάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών. Συγκεκριμένα ιδρύονται:

  • Η στάση με ονομασία«ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» επί της λεωφόρου Αναβύσσου – Σαρωνίδας, περίπου 100 μέτρα πριν την οδό ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. 
  • Η στάση με ονομασία «ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ» επί της οδού Δημοσθένους (μεταξύ Ξενοφώντος και Βασ. Γεωργίου Β’ ), έναντι δεξαμενής (παιδική χαρά).  
  • Η στάση με ονομασία «ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ» επί της οδού Δημοσθένους (μεταξύ Νικ. Πλαστήρα και λεωφόρο Καραμανλή), περίπου 70 μέτρα πριν τη λεωφόρο Καραμανλή (παγκάκι). 
  • Η στάση με ονομασία «ΑΓ ΣΚΕΠΗΣ» επί της λεωφόρου Καραμανλή (μεταξύ έναντι Αγ. Σκέπης και Ανώνυμης), μετά το τέλος του παραδρόμου της λεωφόρου Καραμανλή.
  • Η στάση με ονομασία «ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ», επί της λεωφόρου Καραμανλή (μεταξύ Αγ. Κυπριανού και Αγ. Ιωάννη Θεολόγου), περίπου 17 μέτρα πριν την Αγ. Ι Θεολόγου.
  • Η στάση με ονομασία «Μικράς Ασίας», επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου έναντι της οδού Μικράς Ασίας, στο υπάρχον στέγαστρο του ΚΤΕΛ.
  • Η στάση με ονομασία «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ», επί της οδού Αγ. Γεωργίου, περίπου 20 μέτρα μετά τη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου (μεταξύ λεωφόρου Αθηνών Σουνίου και Ελευθερίας).
  • Η στάση με ονομασία «ΣΧΟΛΕΙΟ», επί της οδού Αχλαδέας, περίπου 2 μέτρα πριν τη διάβαση πεζών που βρίσκεται μεταξύ των οδών Γ. Δέλιου και Δημ. Σουλειμεζη.
  • Η στάση με ονομασία «ΠΛ. ΦΩΚΑΙΑΣ», επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, 20 μέτρα περίπου μετά τον φωτεινό σηματοδότη που βρίσκεται επί της πλατείας Δαλάκα (λίγο μετά το υπάρχον στέγαστρο του ΚΤΕΛ).
  • Η στάση με ονομασία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ», επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, περίπου 5 μέτρα πριν την οδό Κωνσταντινουπόλεως.
  • Η στάση με ονομασία «ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ», επί της οδού λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, περίπου 1 μέτρο, μετά το στύλο ηλεκτροφωτισμού που βρίσκεται λίγο μετά τη λεωφόρο Καραμανλή.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Τα νέα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής 123 Σαρωνίδα – Ανάβυσσο – Παλαιά Φώκαια”

  1. Ο/Η Διδυμότειχο λέει:

    Εδω στο Διδυμότειχο κραταμε τις Θερμοπύλες και πληρώνουμε κανονικα εισητήρια και εσεις εκει στην χλύδή στην Σαρωνιδα θελετε δωρεαν αστικο λεωφορείο απο τον ΟΑΣΑ . Τι δουλειά εχει εκεί ο ΟΑΣΑ? Γιατι να πληρωνουμε εμεις τις μεταφορές σας και εκει και στην Αθηνα! ! ! Το θεωρείται επιτευγμα της αριστερας, αραγε εχει αναρωτηθει κανένας ποσο κοστιζει αυτη η γραμμη? αυτο το κρατος θελετε? προνομοια μονο στην Σαρωνιδα των πλουσιων? αυτη ειναι η αριστερα? Διδυμότειχο,Καστελοριζο, Ξανθη θα επρεπε να ειχαν δωρεαν συγκοινωνία και οχι η ΣΑΡΩΝΙΔΑ !!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.