Τα… άδεια έδρανα της Δούρου

Δεν είναι λίγοι από όσους παρακολουθούν τα περιφερειακά συμβούλια Αττικής, που έχουν διαπιστώσεις επαναλαμβανόμενες απουσίες από έναν αυξανόμενο αριθμό συμβούλων της πλειοψηφίας. Και μάλιστα, όλο αυτό το φαινόμενο φαίνεται να ξεκινά από την ημέρα που η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε την προώθηση των «επενδυτικών σχεδίων» στα Αστέρια Γλυφάδας, απόφαση που, πέρα από τη βάση που στήριξε τη Ρένα Δούρου, φαίνεται ότι δυσαρέστησε και συμβούλους της – 5 κατά, 4 λευκά και μία αποχή καταγράφηκαν από πλευράς «Δύναμης Ζωής», που βρήκε, όμως, την… στήριξη Σγουρού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι απουσίες ήταν τόσες πολλές στο περιφερειακό συμβούλιο της Μ.Τρίτης, που ο σύμβουλος με την παράταξη Σγουρού, Νίκος Χαρδαλιάς, υποστήριξε ότι οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν αρκούσαν για να συγκεντρωθεί το 51% των ψήφων για να περάσει θέμα που συζητιόταν εκείνη τη στιγμή.

Πηγή: aftodioikisi.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.