Σωτήρης Μεθενίτης Δήμαρχος Μαρκόπουλου: Σταλινικής αντίληψης η προσπάθεια φίμωσης των Αιρετών της Τ.Α. από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου

Οξύτατη ήταν η απάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου κ. Σωτήρη Μεθενίτη στην αήθη επίθεση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου (δείτε εδώ) κατά των αιρετών που υποστήριξαν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5/7/2015. Ο κ. Μεθενίτης στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα  χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις εναντίον των δύο Αντιπεριφεριαρχών που υπέγραψαν την κατάπτυστη ανακοίνωση εναντίον των αυτοδιοικητικών συναδέλφων τους. 

Διαβάστε την απάντηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου

“Η προσπάθεια φίμωσης της πολιτικής γνώμης των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, που επιχειρούν με το κοινό τους άρθρο, οι δύο Αντιπεριφερειάρχες, είναι απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και αποπνέει σταλινικές αντιλήψεις! Είναι δεοντολογικά απαράδεκτη, γιατί απευθύνεται σε αιρετούς συναδέλφους τους, στους οποίους μιλάνε ως ιδεολογικοί πάτρωνες και τους οποίους, θέλουν να επιπλήξουν, να νουθετήσουν και να καθοδηγήσουν πολιτικά, λες και απευθύνονται σε αφελείς και ημιμαθείς “Βλαχοδήμαρχους”, όπως δυστυχώς, είχε ακουστεί και από επίσημα χείλη, πριν από ενάμιση χρόνο!

Έχουμε τουλάχιστον, την ίδια νοητική και μορφωτική επάρκεια, με τους δυο Αντιπεριφερειάρχες, έχουμε την ίδια πολιτική – λαϊκή νομιμοποίηση με αυτούς και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε, είναι αφ υψηλού πολιτικές οδηγίες προς Ναυτιλομένους !!

Πολιτικές Μαρίες Αντουανέτες, δεν χρειαζόμαστε στην Αυτοδιοίκηση!!
Ο τρόπος που εκφράζονται, είναι τελείως αντιδημοκρατικός, γιατί μας ψέγουν, επειδή είπαμε δημόσια την γνώμη μας και παίρνουμε μέρος και σε συγκεντρώσεις, υπέρ του Ναι!

Δεν κατάλαβα κύριοι συνάδελφοι! Έχετε ιδρύσει Αστυνομία Σκέψης και έκφρασης φρονήματος και θα παίρνουμε την άδειά σας, ποτέ θα μιλήσουμε και πότε θα συμμετέχουμε σε Συγκεντρώσεις;

Μήπως θα ακούσουμε ξανά, από εσάς τους ιδιαίτερα δημοκράτες, ότι: Δεν δικαιούστε, δια να ομιλείτε; Γιατί, εάν αναβιώνετε τον διάλογο κατ´επιλογή, θα πρέπει να το γνωρίζουμε!

Τέλος, τα γραφόμενά σας, ότι: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όφειλε να κρατήσει, την ΣΩΣΤΗ θέση στήριξης του ελληνικού λαού, αποτελεί την επιτομή της σταλινικής σκέψης!!

Ποιοι είστε εσείς, που αποφασίζετε εκ των ΠΡΟΤΕΡΩΝ, τι είναι σωστό και τι όχι και επιπλέον, θέλετε να το επιβάλετε ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ αποδεκτή πολιτική στάση σε όλους τους συναδέλφους σας;

Και το γράφετε αυτό σήμερα, που αυτή η σχολή σκέψης, κοντεύει να βγάλει την Ελλάδα, εκτός Ευρώπης;

Εκτός εάν συμφωνείτε με κάτι τέτοιο, οπότε πείτε το δημοσίως, για να κριθούμε όλοι μας!”


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.