Συνδικαλιστική άρνηση εργασίας υπαλλήλου & επιστολή του Δημάρχου Μαρκοπούλου

Επιστολή του Δημάρχου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σωτήρη Μεθενίτη, προς τoν Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Μαρκοπούλου, με αιτία, την άρνηση διοικητικής υπαλλήλου, να διεκπεραιώσει επείγουσα, επί μία μέρα ανατεθειμένη σ’ αυτήν εργασία, με το αιτιολογικό πως, θα συμμετείχε σε Γενική Συνέλευση του Σωματείου και δεν προλάβαινε…

Η επιστολή

Προς:

Τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Μαρκοπούλου, κ. Νίκο Κολιαβασίλη.

Αγαπητέ κε Πρόεδρε!

Μετά το σημερινό συμβάν, με την Διοικητική Υπάλληλο κα. ……………. η οποία δήλωσε, ότι «δεν προλαβαίνει να διεκπεραιώσει, επείγουσα και ανατεθειμένη από χθες εργασία, γιατί στις 1:30 μ.μ, θα παρακολουθήσει την Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων», σας ζητώ εφεξής, όλες οι Γενικές Συνελεύσεις του Σωματείου Εργαζομένων, να έχουν ως ώρα έναρξης, την 3η μ.μ., δηλαδή τουλάχιστον την ώρα λήξης εργασίας, μεγάλου μέρους των εργαζομένων του Δήμου μας, δεδομένου, ότι υπάρχουν και ορισμένοι εργαζόμενοι, που έχουν δηλώσει ως ώρα αποχώρησής τους, μεταγενέστερη ώρα, της 3ης μεσημβρινής!

Με εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.