Συλλογή υπογραφών για τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου στην Αττική!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια πρωτοβουλία πολιτών οι οποίοι συλλέγουν, ηλεκτρονικά, υπογραφές προκειμένου να δημιουργηθεί αποτεφρωτήριο νεκρών στην Αττική.

Η συλλογή των υπογραφών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας avaaz.org και στο σχετικό κείμενο αναφέρεται ότι η δημιουργία αποτεφρωτηρίου στην Αττική είναι επιβεβλημένη διότι: «Σε κάθε 1.000 αποτεφρώσεις εξοικονομούμε ένα στρέμμα γης. Σε χώρο που διαθέτουμε για 1.000 τάφους, τοποθετούμε 20.000 τεφροδόχους. Με την καύση του φορέα (νεκρού σώματος) καταστρέφονται τα όποια μικρόβια, βακτηρίδια ή ιούς που φέρει ο φορέας, (το νεκρό σώμα), είτε είναι εκδηλωμένα είτε βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο η ουσία της ύλης αποδίδεται σε αυτή εξαγνισμένη και καθαρή. Η τέφρα που απομένει από την καύση, βάρους 5-7 λιβρών (σ.σ.: 2,5 έως 3 κιλών), είναι λευκή, καθαρή, αμόλυντη, ακίνδυνη».

Και η σχετική πρωτοβουλία καταλήγει ότι είναι επίσης σημαντική η δημιουργία αποτεφρωτηρίου «γιατί πρέπει να αποφασίζουμε εμείς για μας»!

Όσοι λοιπόν επιθυμούν μπορούν να υπογράψουν ηλεκτρονικά την πρωτοβουλία αυτή η οποία απευθύνεται προς την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου εδώ.

Πηγή: notioanatolika.gr

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.