Συγχαρητήρια του Δημάρχου Σαρωνικού στους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό ρομποτικής First Lego League

Ο Δήμος Σαρωνικού συγχαίρει θερμά την ομάδα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας, που διακρίθηκε στον διαγωνισμό ρομποτικής First Lego League, ανάμεσα σε 89 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα Fokaia Robotics Team (FORT) κατάφερε στην πρώτη της συμμετοχή να κατακτήσει την 4η θέση στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Αγγλία τον προσεχή Ιούνιο. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, σε μήνυμά του ανέφερε: «Μόνο υπερήφανος μπορεί να νοιώθει κανείς για τα παιδιά και τους δασκάλους, που κατάφεραν να διακριθούν σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Ήταν μια επιτυχία στηριγμένη σε συστηματική και ομαδική δουλειά, στη θέληση και στο ταλέντο των μαθητών, στην υποστήριξη των γονιών, αλλά και στο  μεράκι και στην αγάπη των εκπαιδευτών τους. Θα ήθελα να πω σε όλους ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ, για τη χαρά που μας έδωσαν. Εύχομαι κάθε επιτυχία στη συνέχεια του διαγωνισμού. Είμαι βέβαιος ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας και τον τόπο μας.»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.