Στους Διευθυντές των σχολείων παραδόθηκαν οι εκπτωτικές κάρτες του ΚΤΕΛ

safe_image

Συνάντηση με τους Διευθυντές όλων των σχολείων του Δήμου Σαρωνικού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας, κ. Σπύρου Δημητρίου και του Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σαρωνικού, κ. Χάρη Κυνηγαλάκη. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των Διευθυντών για τον τρόπο διάθεσης των εκπτωτικών καρτών του ΚΤΕΛ, με τις οποίες οι μαθητές του Δήμου θα πληρώνουν μειωμένη τιμή εισιτηρίου κατά 50%.

safe_image-1Όπως έχουμε αναφέρει, στις 5/10/2016 υπογράφηκε η συμφωνία μεταξύ του Δήμου Σαρωνικού, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Σαρωνικού και του ΚΤΕΛ Αττικής (Δείτε εδώ), για την καθιέρωση έκπτωσης 50% στις μεταφορές των μαθητών του Δήμου. 

Ειδικότερα, οι κάρτες θα εκδίδονται από τους Διευθυντές των σχολείων για όσους μαθητές θέλουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ εντός του Νομού Αττικής οποιαδήποτε ώρα και μέρα έως τις 30/9/17. Για την έκδοση της κάρτας, οι μαθητές θα πρέπει να προσκομίζουν μια φωτογραφία.

Από το Γραφείο Δημάρχου Σαρωνικού θα εκδίδονται  οι  κάρτες για τους μαθητές που φοιτούν σε σχολεία εκτός των ορίων του Δήμου, όπως ΕΠΑΛ, Μουσικά Γυμνάσια και Λύκεια, Νυχτερινά Γυμνάσια και Λύκεια, ΤΕΣ κτλ. Οι μαθητές αυτοί θα πρέπει να προσκομίζουν για την έκδοση της κάρτας, εκτός της φωτογραφίας, βεβαίωση μόνιμης κατοικίας και βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο τους.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης: «Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας πρωτοστάτησε σε αυτή τη διεκδίκηση και εμείς σταθήκαμε στο πλευρό τους και υποστηρίξαμε το αίτημά τους. Η προσπάθεια αυτή έφερε θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο για τα παιδιά του Δήμου μας, αλλά και για όλους τους μαθητές της Ανατολικής Αττικής, ακόμα και για περιοχές όπου δεν υπάρχουν Ενώσεις Συλλόγων Γονέων. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, λοιπόν, στην Ένωση αλλά και στα ΚΤΕΛ για αυτή την πρωτοβουλία, που δείχνει καλή θέληση και κοινωνική ευαισθησία.»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.