Στον Δήμο Μαρκοπούλου, για δεύτερη φορά, η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου!

1Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, η πραγματοποίηση δωρεάν μαστογραφικών εξετάσεων στον Δήμο Μαρκοπούλου. Στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας και κατόπιν αιτήματος, προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε για δεύτερη φορά, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, την Κινητή Μονάδα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στις γυναίκες του Δήμου μας, να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο. Η γνώση και η πρόληψη, αποτελούν τους καλύτερους συμμάχους στην Υγεία.

2Η ανταπόκριση των γυναικών για υποβολή στην εν λόγω εξέταση, ήταν για μια ακόμη φορά μαζική, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη λήψης τέτοιου είδους πρωτοβουλιών, με επίκεντρο την Υγεία.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για το πολύτιμο έργο που προσφέρει, καθώς επίσης και ευχαριστίες για την αποδοχή του αιτήματός μας. Ευχαριστούμε  ακόμη τις τεχνολόγους – χειρίστριες των μηχανημάτων, κ. Χαρά και κ. Ντόρις,  που επί δύο μέρες, προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, για την πραγματοποίηση των εξετάσεων.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου και ειδικότερα τον κο Σπύρο Σερλεμέ, για την παραχώρηση μέρους του προαύλιου χώρου, προκειμένου να φιλοξενήσουμε την Κινητή Μονάδα Ψηφιοποιημένης Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με ασφάλεια.

Ευελπιστούμε στην εποικοδομητική συνέχιση της συνεργασίας μας και στο μέλλον!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.