Στήθηκαν και πάλι οι καντίνες στην Ανάβυσσο. Κατά πλειοψηφία η απόφαση της Μονομετοχικής

Πριν προλάβει να στεγνώσει το “μελάνι”, από την ανάρτηση για το αίτημα της ΑΔΜΚΕΣ στο Υπουργείο Οικονομικών, για παραχώρηση του αιγιαλού προς εκμίσθωση στους καντινιέριδες, είδαμε τους γερανούς να κατεβάζουν τις κατασκευές στην παραλία των Αλυκών.  

Φυσικά, το ΥΠΟΙΚ δεν ενέκρινε καμία παραχώρηση, αλλά όπως πληροφορηθήκαμε, ο Δήμος  έδωσε άδεια επέκτασης των “συμβάσεων” στους ίδιους διαχειριστές, για ένα  ακόμα χρόνο. Και αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν στελέχη της ΑΔΜΚΕΣ, εάν δεν γινόταν η απευθείας ανάθεση θα δημοπρατούσαν τις καντίνες τα ΕΤΑΔ.

Με αυτό τον τρόπο παραμένουν οι καντίνες στους ίδιους διαχειριστές, από την εποχή Φιλίππου, χωρίς καμιά απολύτως διαγωνιστική διαδικασία, κατάσταση που είναι εύλογο να προκαλεί αντιδράσεις σε ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν κάποτε και αυτοί την πολυπόθητη άδεια.   

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την πρόταση για ανανέωση των μισθώσεων στους καντινιέριδες στις Αλυκές, δεν ψήφισαν ο Πρόεδρος της ΑΔΜΚΕΣ κ. Μιχάλης Αδάμης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Σοφοκλής Σαρρής και Λουκάς Καμπουρόπουλος 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.