ΣΟΚ σε μαθητές και δασκάλους. Εμφανίστηκε επιδειξίας – παιδόφιλος στο 3ο Δημοτικό σχολείο Λαγονησίου!!!

Τη Δευτέρα 4/5/2015 και ώρα στις 15:30 ώρα, εμφανίστηκε έξω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγονησίου άντρας επιβαίνων σε μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα, ο οποίος πλησίασε τον φράχτη του σχολείου, έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στους μικρούς μαθητές και αυνανιζόταν. Ήταν η ώρα λειτουργίας του ολοήμερου σχολείου και οι μαθητές εκείνη την ώρα βρισκόντουσαν σε διάλειμμα, ενώ στο σχολείο είχε υπηρεσία μόνο μία δασκάλα, πράγμα που φαίνεται ότι γνώριζε ο επιδειξίας – παιδόφιλος.

Από τους σοκαρισμένους μαθητές και την δασκάλα, ειδοποιήθηκε η διευθύντρια του σχολείου η οποία στη συνέχεια ειδοποίησε το Α.Τ. Καλυβίων, αλλά όταν έσπευσαν τα όργανα στο σημείο που υποδείχτηκε ο επιδειξίας είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιδειξίας ήταν λευκός άντρας με μαύρα μαλλιά, περίπου 40 χρονών, ύψους έως 1,75, φορούσε δίχρωμα γυαλιά ηλίου μαύρα με πράσινο σκελετό. Η μοτοσυκλέτα ήταν μάρκας HONDA, γκρι  χρώματος (παπάκι).

Γονείς δήλωσαν ότι η παρουσία του θρασύτατου επιδειξία – παιδόφιλου έξω από το σχολείο, είναι αποτέλεσμα της ελλιπούς επιτήρησης από την αστυνομία και η έλλειψη συστημάτων επίβλεψης (κάμερες ασφαλείας), που στο παρελθόν είχε ζητηθεί να τοποθετηθούν στα σχολεία, αλλά είχε αρνηθεί ο πρώην Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου.  

Γεγονός που έχει άμεση σχέση με το παραπάνω συμβάν είναι, η «επίπληξη» που δέχτηκε ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Σαρωνικού κ. Κυνηγαλάκης, από μέλος του συμβουλίου, επειδή προγραμμάτισε συνάντηση με τις  διοικήσεις των Α.Τ. του Σαρωνικού, για να συζητήσουν μαζί τους τις δυνατότητες έντασης των περιπολιών και των ελέγχων γύρο από τα σχολεία του Δήμου, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα, αλλά και φαινόμενα διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών. Ο προγραμματισμός της συνάντησης είχε γίνει πριν το συγκεκριμένο συμβάν με τον επιδειξία – παιδόφιλο. Η ακροαριστερής ιδεολογίας σύμβουλος, παρομοίασε την πρόθεση επικοινωνίας του συμβουλίου της Ένωσης Γονέων με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, για θέματα ασφάλειας των μαθητών, με πρακτικές της εποχής της χούντας!!!  Πρόκειται για αποτύπωση της εμφυλιοπολεμικής νοοτροπίας που καλλιεργούν κάποιοι αριστερίστικοι κύκλοι, που δυστυχώς έχουν θεσμικό ρόλο στο κίνημα των γονέων και κηδεμόνων του Σαρωνικού.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “ΣΟΚ σε μαθητές και δασκάλους. Εμφανίστηκε επιδειξίας – παιδόφιλος στο 3ο Δημοτικό σχολείο Λαγονησίου!!!”

  1. Ο/Η Ελένη θωμά λέει:

    Καλημέρα πριν από 3 χρόνια την άνοιξη είχε συμβεί πάλι το ίδιο περιστατικό.Τα παιδιά εκτεθειμένα έξω με μόνο μια δασκάλα .Εγώ όταν πήγα να πάρω το παιδί είδα κάποια παιδιά να κλαίνε .Πήρα τηλ στη αστυνομία στις 15.00 μ.μ και το περιπολικό ήρθε στις 16.15 μ.μ .Όταν τους ρώτησα γιατί καθυστέρησαν τόσο πολύ μου απάντησαν ότι ήταν στη φρουρά του Πάγκαλου και δεν μπορούσαν να φύγουν γιατί δεν είχαν άλλο περιπολικό .Τη να πω τα λόγια είναι περιττά ο θεός να βοηθήσει τα παιδάκια μας.Άμεση δράση κατά τα άλλα, σε 1 ώρα ο κάθε ανώμαλος θα μπορούσε να αρπάξει παιδί και να έχει φτάσει στην Κόρινθο.Το περιστατικό έχει καταγραφεί στην αστυνομία.
    Είναι τραγικό όμως και είχα πάθει σοκ όταν συνειδητοποίησα ότι λίγο πιο πάνω η αστυνομικοί φυλάγανε έναν άνθρωπο και στο σχολείο ήταν εκτεθειμένα
    πάνω από 30 παιδικές ψυχές .

    Ευχαριστώ πολύ

  2. Ο/Η κατερινα τσαβαρη λέει:

    Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό,είχαμε το ιδιο περιστατικό πριν από 3-4 χρονια στο ιδιο σχολείο όταν ακομη το 3ο και το 4ο συστεγάζονταν.Είχαμε πάρει θεση τοτε 3-4 γονείς ,καναμε περιπολίες γύρω απ το σχολείο με δική μας πρωτοβουλία ,η αστυνομια ήρθε 2 φορές και αυτό ήταν.
    Το ίδιο περιστατικο ΑΚΡΙΒΩΣ.Ο κάθε ανώμαλος έχει εύκολη πρόσβαση και απ ότι βλέπω θα συνεχίσει να γίνεται

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.