Σκληρή τοποθέτηση του Δημάρχου Μαρκοπούλου, Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, σχετικά με την συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ. με την Περιφερειάρχη Αττικής

Εάν λοιπόν αναρωτιέστε, γιατί η Νέα Δημοκρατία, παρότι η χώρα διαλύεται και ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει δημοσκοπικά, δεν πείθει (ακόμα) τους πολίτες και  παραμένει στα γκάλοπ, καθηλωμένη στο 30-31%,  με το 53%, να δηλώνει ότι ΔΕΝ θέλει εκλογές και συνεπακόλουθα, αλλαγή Κυβέρνησης, ιδού η απάντηση:

Γιατί πολύ συχνά, η Ν.Δ. λειτουργεί αποτελεσματικότατα…, ως ο «Χρήσιμος Ηλίθιος της Κυβέρνησης»!

Προχθές, στην Περιφέρεια Αττικής, σε μια διαδικασία – παρωδία, εμφανώς παράνομη και παράτυπη, χωρίς να ακουστεί η  Εισήγηση, χωρίς να μιλήσουν οι Παρατάξεις, με διακοπείσα την Συνεδρίαση  και  χωρίς να γίνει…ψηφοφορία (!), ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, απλώς… ανακοίνωσε, ότι το σημαντικότερο θέμα της Αττικής, η Διαχείριση των  Απορριμμάτων, εγκρίνεται, ως η Εισήγηση!!

Όλες οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, κατήγγειλαν την διαδικασία (και ήταν) ως πολιτικό πραξικόπημα  και παρωδία, ακολούθησαν Καταγγελίες στον Τύπο και προαναγγέλθηκαν Προσφυγές στην  Δικαιοσύνη, από τις πιο διαφορετικές, αυτοδιοικητικές- πολιτικές πλευρές!

Και ενώ ζήσαμε, τον εξευτελισμό κάθε δημοκρατικής διαδικασίας και τον πιο πρωτόγονο αυταρχισμό, για μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση, ενώ όλες οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, συζητούσαν για την (νομική τουλάχιστον) ακύρωσή της και την πολιτική, μη αποδοχή της… η Ν.Δ., με επικεφαλής τον Πρόεδρό της και μια σειρά σημαντικότατων Στελεχών της, προσέφερε απλόχερη και πλήρη, πολιτική νομιμοποίηση και κάλυψη στην κα Δούρου, συζητώντας μαζί της, «την Απόφαση»!

Προσέφερε έτσι, εξ αντικειμένου, άμεση  κάλυψη στον πρωτοφανή  διαδικαστικό αυταρχισμό της και στην πολιτική της παρανομία!

Μια ερώτηση μόνο, σε όσους έχουν την ευθύνη, για την διοργάνωση της Συνάντησης:

Πόσους τόνους πολιτικής ηλιθιότητας και αυτοκτονικής  αφέλειας, κουβαλάτε;;

Τον κόσμο, που σας ψηφίζει και σας στηρίζει, δεν τον σέβεστε, ούτε στοιχειωδώς;

Ντροπή σας, μόνο Ντροπή!

Υ.Γ.: 1) Η σκέψη (πριν την συνάντηση), να σηκώσετε ένα τηλέφωνο και να συζητήσετε σχετικά, με τον κο Κορομάντζο η τον κο Σγουρό, δεν σας πέρασε από το μυαλό, ε;;

Μια κουβέντα, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τον κο Πατούλη, επίσης όχι, ε;

Τα ξέρετε όλα, είπατε;

Σωστά, σωστά, έτσι είναι! Φαίνεται από τις πράξεις σας, άλλωστε!

2) Για να καταλάβουμε όλοι μάλιστα, πόσο  ορθά πράξατε,  να σας ενημερώσω, ότι η  ιδιαίτερα φιλική προς την Κυβέρνηση, «Εφημερίδα των Συντακτών», δημοσίευσε χθες, στην σελίδα 17, μισή σελίδα άρθρο, με τίτλο: «Ψήφισαν, χωρίς Ψηφοφορία», που κατήγγειλε την Περιφερειάρχη, τις αυταρχικές μεθοδεύσεις της και την δήθεν απόφαση!

Και η Ν.Δ. εμμέσως, την στήριξε…

Πόσο ηλίθιοι, επιζήμιοι και άχρηστοι για την Παράταξη, μπορεί να είναι κάποιοι, σε υπεύθυνες  Θέσεις; Απάντηση: Πολύ, πάρα πολύ!! Καμία Παραίτηση; Μπα, ε; Που να βρεθεί Φιλότιμο…

3) Την πολιτική ανάσα και το αντίστοιχο «Χέρι Βοηθείας», που προσφέρθηκε στην κα Δούρου, θα τα θυμηθεί με πολύ πικρό τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης, όταν γίνει Πρωθυπουργός και διαπιστώσει τότε, την σκληρότατη, καταγγελτική και δομική αντιπαράθεσή της! Είτε με την ιδιότητα της Περιφερειάρχου  Αττικής,  είτε όταν ξεπεραστεί το σχετικό, συνταγματικό κώλυμα, ως επικεφαλής της Κ.Ο., του αξιωματικά αντιπολιτευόμενου  ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις επόμενες εκλογές! Θυμηθείτε το…

Με εκτίμηση,

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.