Σημαντική εξέλιξη: Α’ Λυκείου στο Εσπερινό σχολείο Λαυρίου

Για πρώτη φορά δημιουργείται στην περιοχή μας μια τάξη Πρώτης Λυκείου. Ήταν ένα από τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και δίνει  νέες μορφωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.  Επιτέλους,  ξεκινά σταδιακά τη λειτουργία του ένα  γενικό Λύκειο με ωράρια και νοοτροπία προσαρμοσμένη στις ανάγκες των εργαζόμενων νέων, αλλά και ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας. Και βέβαια, προσφέρει πλήρη πρόσβαση σε σχολές ΤΕΙ και σε Πανεπιστήμια μέσα από ειδικές, για τα Εσπερινά σχολεία, πανελλήνιες εξετάσεις.

Αυτές οι νέες τάξεις Λυκείου, θα στεγάζονται στο χώρο όπου βρίσκεται σήμερα το Εσπερινό Γυμνάσιο Λαυρίου το οποίο συμπληρώνει φέτος δύο χρόνια λειτουργίας και διαμορφώνει τους πρώτους μαθητές των Λυκειακών του τάξεων. Ο απολογισμός αυτών των ετών είναι εξαιρετικά θετικός, όπως μας εξηγεί ο διευθυντής του κ. Παναγιώτης Αθανασίου. Το πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων, το πολύ καλό κλίμα μεταξύ μαθητών-καθηγητών και η πλούσια δραστηριότητα σε επιμορφωτικές αλλά και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η διεύθυνσή μας είναι Ανδρέα Κορδέλλα 2, Λαύριο (συστεγάζεται με το 1ο Γυμνάσιο Λαυρίου).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22920.25639,   694.510.1921

Ηλ. διεύθυνση:  mail@gym-esp-lavriou.att.sch.gr

Το σχολείο είναι ανοικτό 5μμ-9μμ τις καθημερινές.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.