Σε μη εκλόγιμη θέση ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αλέξης Μητρόπουλος

Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση του κ. Μητρόπουλου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει ο πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης.

Τελικά αποδέχθηκε την πρόταση Τσίπρα και θα είναι στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Οπως ανέφερε ο ίδιος σε συνομιλία του με το iefimerida.gr, «μεταά από περίσκεψη και συνεννόηση με δικούς του ανθρώπους, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση για συμμετοχή του στη 15η θέση του ψηφοδελτίου. Ενημέρωσε μάλιστα τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα μετά την ομιλία του στη Λιβαδειά, χθες Παρασκευή.

Οπως αποκάλυψε στο iefimerida.gr ο κ. Μητρόπουλος, έστειλε μάλιστα ένα sms στο κινητό του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο έγραψε: «Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σε τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος».

Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, εξήγησε: «Εμένα με τιμά η πρόταση, τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τιμά». Πρόεσθεσε δε πως «θέλω να δείξω με ανωτερότητα πως δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ηθική και νομιμοποιητική βάση για να μου φερθούν έτσι, αυτή την αδικία θα την αποτιμήσει ο κόσμος και στην κάλπη, δεν θέλω να φανώ αίτιος ενός κακού αποτελέσματος του ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό θα παραμείνω».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Χθες επεσήμανα ότι είναι παράδοξο ο πρώτος σε σταυρούς να τίθεται τελευταίος στη λίστα. Ωστόσο σε αυτή τη μάχη, δεν περισσεύει κανένας»

Ετσι, ανέτρεψε την χθεσινή, εν θερμώ αντίδρασή του όταν είχε δηλώσει (ΣΚΑΪ) ότι δεν θα αποδεχθεί την πρόταση της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ

Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη – στην οποία προΐσταται ο Αλέξης Τσίπρας – μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος, λόγω της φορολιγικής υπόθεσης που είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητρόπουλος είχε πρωτεύσει σε ψήφους στην Αττική, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.