Σε ιδιώτες η ανάθεση της φύλαξης του Χ.Υ.Τ.Α Φυλής

 
cms-image-000000362Μια από τις σωστές αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ και της Δούρου.
Την αντίδραση των εργαζομένων, έχει προκαλέσει η απόφαση ανάθεσης της φύλαξης του Χ.Υ.Τ.Α Φυλής σε ιδιωτική εταιρεία. Όπως “καταγγέλλει” ένα από τα συνδικάτα που λυμαίνονται χρόνια τώρα την χωματερή εκβιάζοντας την πολιτεία και τους πολίτες, με πρόσφατη απόφαση εγκρίθηκε κονδύλι 423.405 ευρώ για τη φύλαξη της χωματερής.

Σε καμία περίπτωση το συνδικαλιστικό κίνημα δεν συναίνεσε ή θα συναινέσει σε άλλη μία ιδιωτικοποίηση (λειτουργία αποτεφρωτήρα – λειτουργία ΕΜΑΚ – λειτουργία χώρου εναπόθεσης απορριμμάτων κλπ) και στην ανάθεση της φύλαξης του ΧΥΤΑ Φυλής σε εργολάβο, καταλήγει η ανακοίνωση των συνδικαλιστών.

Ολόκληρες δεκαετίες που την ευθύνη φύλαξης της χωματερής είχαν οι δημόσιοι υπάλληλοι – των ΟΤΑ, η ασφάλεια των εργαζομένων, η παραβατικότητα, τα ατυχήματα που συνέβαιναν και οι ανθρώπινοι σωροί που βρίσκονταν καταπλακωμένοι από τόνους απορριμμάτων, δεν ήταν στις προτεραιότητές τους. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.