Σήμερα τα εγκαίνια των εργασιών του Αλιευτικού Καταφυγίου της Παλαιάς Φώκαιας

Την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, πραγματοποιούνται τα εγκαίνια των εργασιών του Αλιευτικού Καταφυγίου  Παλαιάς Φώκαιας. 

Μετά από μια χρονοβόρα προσπάθεια, που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη Δημοτική αρχή του Σαρωνικού και του τότε Αντιδημάρχου κ. Μανώλη Τσαλικίδη, αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειες της σημερινής διοίκησης του Δήμου και του σημερινού Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλία Μπουκοβάλα, ώστε να ξεπεραστούν τα δεκάδες διαδικαστικά εμπόδια που μεσολάβησαν, έφτασε  η ώρα να ξεκινήσουν οι εργασίες.  

Η αγωνία των στελεχών του Δήμου επικεντρώνεται στην Αρχαιολογική Υπηρεσία και στην πιθανότητα κατά την ανασκαφή να αποκαλυφθούν αντικείμενα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Με βάση τα δεδομένα ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι βέβαιο ότι θα καθυστερήσει περαιτέρω το έργο.  

Το τελετουργικό των εγκαινίων προβλέπει αγιασμό, ομιλία του Δημάρχου κ. Σωφρόνη, ενώ αναμένετε να παραστούν, Κυβερνητικά στελέχη, η ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής, βουλευτές και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ήδη στον όρμο της Αναβύσσου έχει καταπλεύσει πλωτό σκαφτικό μηχάνημα το οποίο θα είναι το κύριο εργαλείο εκβάθυνσης του λιμανιού. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Σήμερα τα εγκαίνια των εργασιών του Αλιευτικού Καταφυγίου της Παλαιάς Φώκαιας”

  1. Ο/Η ΑΕΡΑΣ λέει:

    ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.