Πρόσκληση συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαρωνικού της 19/5/2016

Δημαρχείο ΣαρωνικούΣυγκαλείται Συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής ∆ήµου ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, η οποία θα γίνει στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα Καλυβίων, την 19η του µήνα Μαΐου του έτους 2016, ηµέρα Πέµπτη και ώρα 9.00 µε τα ακόλουθα θέµατα ηµερήσιας διάταξης:

1. Μερικός αντιλογισµός της ψήφισης πίστωσης και µερικής ακύρωσης έγκρισης του 10ου λογαριασµού του έργου «12θέσιο ∆ηµοτικό Σχολείο & 2ο Νηπιαγωγείο Αναβύσσου (Βλάχικα).

2. Ψήφιση πιστώσεων στους αντίστοιχους ΚΑ τιµολογίων µηνός Απριλίου 2016

3. Ψήφιση πίστωσης για την συντήρηση & επισκευή οπτικοακουστικών µέσων αµφιθεάτρου (µετά υλικών) και ορισµός επιτροπής αξιολόγησης προσφορών.

4. Ψήφιση πίστωσης για αµοιβές ιατρού ασφαλείας στο ∆ηµαρχείο και ορισµός επιτροπής αξιολόγησης προσφορών.

5. Ανάθεση και ψήφιση πίστωσης δαπάνες για µυοκτονίες & απεντοµώσεις δηµοτικών κτιρίων «Απεντόµωση και µυοκτονία στην ∆.Ε. Καλυβίων (∆ηµαρχείο Σαρωνικού).

6. Ψήφιση πίστωσης για την αποζηµίωση ιδιοκτήτου (Παπανικολάου Νικόλαος) λόγω εφαρµογής του εγκεκριµένου ρυµοτοµικού σχεδίου Β΄κατοικίας «Λαγονήσι».

7. Ψήφιση πίστωσης για συντήρηση & επισκευή οδικού δικτύου και ορισµός επιτροπής αξιολόγησης προσφορών.

8. Ψήφιση πίστωσης για εργασίες συλλογής µεταφοράς και διαχείρισης φυτικών αποβλήτων από προσωρινούς χώρους συγκέντρωσης των ∆.Ε Καλυβίων και Κουβαρά του ∆ήµου Σαρωνικού και ορισµός επιτροπής αξιολόγησης προσφορών.

9. Ψήφιση πίστωσης για εργασίες συλλογής µεταφοράς και διαχείρισης φυτικών αποβλήτων από προσωρινούς χώρους συγκέντρωσης των ∆.Ε. Αναβύσσου – Παλ.Φώκαιας και Σαρωνίδας του ∆ήµου Σαρωνικού και ορισµός επιτροπής αξιολόγησης.

10. Ψήφιση πίστωσης για την επέκταση δηµοτικού φωτισµού.

11. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισµού για α) Προµήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων, β) Προµήθεια φωτοαντιγραφικού χαρτιού, γ) Λοιπές προµήθειες ειδών γραφείου (σφραγίδες κλπ), δ) Προµήθεια υποχρεωτικών βιβλίων και εντύπων δηµοτ. Υπηρεσιών, ε) Προµήθεια φακέλων λογαριασµών ύδρευσης, στ) Προµήθεια διπλοτύπων είσπραξης και λοιπών εντύπων για την υπηρεσία ύδρευσης και ζ) Προµήθεια υποχρεωτικών βιβλίων, εντύπων και βιβλιαρίων

12. Έγκριση 5ης εντολής πληρωµής του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθµού στην Τ.Κ. Κουβαρά» και ψήφιση της σχετικής πίστωσης.

13. Έγκριση 6ης εντολής πληρωµής του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθµού στην Τ.Κ. Κουβαρά» και ψήφιση της σχετικής πίστωσης.

14. Λήψη απόφασης για άσκηση ή µη προσφυγής κατά της υπ΄ αριθµ. 67844/2016 απόφασης επιβολής διοικητικής κύρωσης στον ∆ήµο Σαρωνικού, της Περιφέρειας Αττικής.

15. Αίτηση Ζεκάκου Ευάγγελου για νοµική στήριξή του από τη δικηγόρο του ∆ήµου για πράξη που του αποδίδεται υπό την ιδιότητά του κατά τον φερόµενο χρόνο τέλεσης αυτής, ως Αντιδηµάρχου Σαρωνικού.

Καλύβια, 13/05/2016

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.ΣΩΦΡΟΝΗΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.